Bli med på Tour of Norway for Kids i Sauda

lørdag 14. juli 2018, 15.00 - 18.00

Informasjon

lørdag 14. juli kommer Tour of Norway for kids til Sauda sentrum. Sammen med deg skal vi gjøre det til en skikkelig sykkelfest, så her er det bare til å feste på seg hjelmen, og komme seg ut på sykkelen og møte opp.

Det er helt gratis å delta, og det er barn og ungdom fra 0 til og med 13 år som kan være med. Alt som kreves er at du melder deg på rittet.

Påmelding

På selve rittdagen fra klokken 14.00 på Rådhusplassen, eller online her. Du får utdelt startnummer på Rådhusplassen fra klokken 14.00 på rittdagen.

Program

Dette blir en festdag for barn og ungdom, og vi gleder oss til å fylle sentrum med liv og latter. Alle deltakere får kule t-skjorter og premier. Vi har også tilfeldig trekning av flotte premier, deriblant en sykkel, etter målgang. Det eneste kriteriet for å vinne er å være til stede under premieseremonien.

Første start går klokken 15.00. Løypa er drøyt 600 meter lang på sperret vei i Sauda sentrum. Start og mål er på Rådhusplassen. Vi deler i følgende klasser:

  • Trehjulssykkel og støttehjul
  • 5 og 6 år
  • 7 og 8 år
  • 9 og 10 år
  • 11 til og med 13 år

Takket være hjelp og samarbeid med Frisk & Rask treningssenter blir det i tillegg til lek og moro for barn og ungdom uhøytidelige konkurranser for voksne og ungdommer på Rådhusplassen.

http://tourkids.no

Sted

Rådhusplassen
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender