Brynjar Saua er tilbudt stillingen som personalsjef i Sauda kommune

Klikk for stort bildeNy personalsjef - Brynjar Saua Privat Det er en stor glede å tilby stillingen som personalsjef for Sauda kommune til rektor ved Fløgstad skole, Brynjar Saua, sier Rune Kloster Tvedt, rådmann i Sauda kommune. 

Med stor glede og sterk motivasjon ser jeg fram til å ta fatt på oppgaven som personalsjef, uttaler Brynjar Saua. Stillingen gir meg fantastiske muligheter til å få bidra til videreutvikling av Sauda kommune som arbeidsplass, fortsetter Saua. Samtidig får jeg anledning til å delta i viktige prosesser med å videreutvikle Saudasamfunnet på flere plan. 

Brynjar Saua har mastergrad med hovedvekt på «coaching». Han har lang erfaring fra ledelse av utviklingsprosesser i ulike organisasjoner tilknyttet idrett, før han har arbeidet i skolesektoren de siste årene. 

Brynjar er opptatt av å fullføre skoleåret som rektor ved Fløgstad skole. Vi arbeider med å få til en avtale hvor Brynjar kan fullføre skoleåret som rektor, sier rådmannen. 

I rekrutteringsprosessen har Brynjar lagt stor vekt på at han føler en forpliktelse til å fullføre skoleåret som rektor. Vi arbeider med å lage en avtale hvor Brynjar Saua tiltrer som personalsjef etter skoleåret, avslutter Tvedt.