Pressemelding - Smittesporing og ny positiv prøve ved Sauda Vidaregåande skule

Som resultat av smittesporing rundt tidligere påvist positiv test for Covid-19, har man avdekket at ytterligere en ansatt ved Sauda VGS har testet positivt for Covid-19.

Smittesporingen utvides nå på normal måte i forhold til dette funnet.
I og med at smittesituasjonen er uoversiktlig, innfører Sauda kommune besøksstans ved Sauda DMS i 2 uker gjeldende fra midnatt 16.11.20. Det oppfordres til at man vurderer nødvendigheten av besøk ved øvrige bofellesskap i omsorgsboliger i kommunen i denne perioden. Unntak for besøksstans jmf. lokale føringer for kontrollert besøk, gjelder terminale pasienter.

Oppdatering 18.11.20:
Smittesporing omkring de to påviste Covid-19 tilfeller i Sauda, er i god gang.
Alle nærkontakter er testet og satt i 10 dagers karantene. Vi forventer å få alle resultatene av disse første testene i løpet av dagen. De testene vi hittil har mottatt, har vært negative.