Ta en energianalyse av boligen din - helt gratis

Kommunen tilbyr gratis energiportal til sine boligeiere. Her vil du som boligeier kunne spare betydelige energikostnader, ved å finne og anskaffe det optimale energitiltaket til din individuelle bolig. 

Mange synes det er vanskelig å forvalte boligen sin. Den kommunale energiportalen hjelper deg som boligeier å få et estimat på energibruken din i løpet av et år. Det eneste du trenger å gjøre, er å gå inn på energiportalen.no og taste inn adressen din, så er du i gang på kommunens energiportal. 

Dersom det er gjort oppgraderinger i boligen utover det som er registrert, kan du oppdatere ved å trykke på de blå «Endre»-knappene, og få et enda mer nøyaktig estimat.

Den kommunale energiportalen gir deg videre mulighet til å simulere ulike energitiltak i boligen din, og finne det tiltaket som passer best i din bolig. Ved å simulere tiltak som installering av luft-luft varmepumpe, vedovn, solfanger, skifte vinduer, eller etterisolering av tak, vegger og gulv, vil du kunne se hvilke tiltak som gir størst besparelse i din individuelle bolig. 

Du vil også kunne se hvilke leverandører nærmest din boligadresse som kan levere eller installere tiltaket. Har du besluttet å energioppgradere boligen din, kan det være lurt å be om tilbud fra for eksempel de tre nærmeste tilbyderne av tiltaket som er optimalt for din bolig. 

Ønsker du en gratis objektiv energianalyse av din bolig på nett? Gå inn på energiportalen og tast inn adressen din. Energiportalen er enkel å bruke.

Fant du det du lette etter?