Dugnad på Folkets Hus - Har du lyst å være med? Vi har plass til flere

Det pågår et spennende og enormt restaureringsarbeid innvendig. Folkets Hus er reist på dugnad og vi ønsker å føre denne tradisjonen videre og inviterer deg til å være med på denne dugnaden.

Dugnad på Folkets hus - Klikk for stort bileteDugnad på Folkets hus

Det vil bli varierte oppgaver. bl.a som malingsfjerning, pussing, sparkling, noe rivning og snekring. Det er en kjekk og ivrig gjeng som holder på tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 17.00-20.00 annenhver uke. Det er lagt inn en hyggelig kaffepause hvor det alltid blir servert noe godt å bite i av flinke, frivillige damer. Tilbakemeldingene fra disse er at dugnadsarbeidet er kjekt og sosialt, det er gøy å være med og arbeidet kan gjøres av alle. Alle monner drar!

Har du noen timer og avse en ettermiddag/kveld? Synes du dette høres ut som noen du kunne tenke deg å være med på, er du hjertelig velkommen. Ta kontakt med dugnadsansvarlig Jane Haukeland på mobil 48 25 35 59 om du vil høre mer om prosjektet eller om du vil melde deg på.

Fant du det du lette etter?

Sauda kommune

Rådhusgata 32