Hele Norge rydder!

Garbage - Klikk for stort bilete 3. mai har NRK regi på ein landsomfattande ryddeaksjon.

Kringkastingsselskapet utfordrar skular, barnehagar, idrettslag, korps, speidarar, politiske parti, kommunar, næringslivet og enkeltpersonar til å rydde og gjere reint. Mottoet for aksjonen er «Ingen kan ta alt, men alle kan ta litt».

Sauda kommune håpar saudabuar nyttar høvet til å samle boss, klippe hekkar, som skaper siktproblem, feie og gjere reint på fortau ved eigne hus. Der fleire går saman om ein felles dugnad for eit område eller nabolag, kan dei  på forhånd avtale med teknisk på Sauda Kommune om henting av dette avfallet dagen etter. Dette gjelder ikkje privat hageavfall. John Ola Espevik, 95945247, kan kontaktes for at boss skal hentes neste dag.

Sauda kommune har gått ut i Ryfylke og oppmodar folk i Sauda til å bli med på ryddeaksjonen. Kommunale skular i Sauda blir med på ryddeaksjonen denne dagen.

Bossekker kan hentes på sorteringsanlegget på Birkeland eller på Kundetorget.

Se nettsiden til NRK - Hele Norge rydder

Fant du det du lette etter? Hvis du ønsker et svar - vennligst legg igjen din epostadresse.

Sauda kommune

Rådhusgata 32