Hovudopptak til barnehage 2018

Utelek i barnehagane i Sauda - Klikk for stort bilete Søknadsfristen for hovedopptaket er 1. mars 2018.

Så hyggelig at du ønsker å søke barnehageplass i Sauda. Vi har fire flotte barnehager med engasjerte ansatte som tar godt vare på barna våre.

Søknad skjer elektronisk på kommunen sin nettside

Søknader som mottas etter søknadsfristen, blir behandlet i etterkant av hovedopptaket.
Foreldre/ foresatte som har registrert søknad, trenger ikke søke på nytt til årets opptak.

Kommunale barnehager:

• Leabøen barnehage
  • Rustå barnehage
  • Veslefrikk barnehage

Privat barnehage:

• Brakamoen Barnehage SA

Foreldrebetaling følger Lov om makspris og er lik i barnehagene.

Kommunale og privat barnehage har ulike vedtekter og opptakskriterier. Ved tilbud om barnehageplass, gjelder den enkelte barnehages vedtekter og opptakskriterier.

Nærmere informasjon om barnehagene, barnehageplass og regler for hovedopptaket, finner du på kommunens nettsider: Sauda kommune/barnehager

Fant du det du lette etter? Hvis du ønsker et svar - vennligst legg igjen din epostadresse.

Sauda kommune

Rådhusgata 32