Sauda legesenter oppfordrer til mer bruk av nettside

Sauda legesenter har for en del år siden opprettet nettsiden www.saudalegesenter.no. Målet var å gi Saudas befolkning og gjester bedre tilgjengelighet. På nettsiden kan en bestille legetime,blodprøvetime, bestille resept og andre henvendelser.

Olivia Obtinario - Klikk for stort bileteOlivia Obtinario

Til tross for at dette er en svært lettvint og tilgjengelig tjeneste som er velegnet til mesteparten av henvendelser viser resultatet av brukerundersøkelsen, som ble gjennomført tidlig i år, at veldig få bruker legesenterets nettside. Resultatet viser også at pasientene ikke er fornøyde med ventetiden ved 1.) telefonkontakt og 2.) henvendelse pasientluka.

Dette ønsker vi gjerne å gjøre noe med og har allerede planlagt flere tiltak som, vi håper, kan hjelpe å bedre på utfordringen med ventetid.

I første omgang vil vi gjerne oppfordre pasienter til å bruke nettside eller SMS ved:

• Bestilling av legetime
  • Bestilling av time til blodprøvetaking
  • Bestilling av resept ( fornyelse av fastemedisiner )
    Vær oppmerksom på at A og B preparat som hovedregel ikke kan bestilles gjennom nettside/SMS
  • Andre evt. henvendelse som for eksempel tilbakemelding om undersøkelsesresultat

Vi har også fått installert "selvbetjenings" datamaskin på venterommet på legesenteret til bruk for overnevnte behov.

OBS: ved øyeblikkelig hjelp skal nettbestilling eller SMS IKKE benyttes.

Det planlegges også endring i åpningstiden i pasientluka for å bedre kunne betjene telefon på den travleste tiden på dagen. Dette setter vi i gang tidlig neste år da det kreves mer tid til planlegging før gjennomføring. Vi vil sende informasjon i god tid før oppstart.

Med disse tiltakene håper vi å kunne gi bedre tjenester til pasienter.

Fant du det du lette etter?

Sauda kommune

Rådhusgata 32