Skaff deg digital postkasse og vinn flotte premier

Solfrid Løvbrekke Handeland - Klikk for stort bileteSolfrid Løvbrekke Handeland 1. premie er en Ipad, 2. premie er kr 2.000,- i Sauda Handelsforening og 3. premie er Familiebading (3 ganger) i Saudahallen

Motta post fra Sauda kommune i Digipost eller e-Boks - og delta i konkurranse med mange flotte premier.

Påmeldingsskjema trykk her (husk å  opprette digital postkasse først)

Gå inn her og les om hvordan du oppretter digitale postkasser fra Digipost eller e-Boks (eventuelt hvordan du reserverer deg)

Reglene for å delta i konkurransen er enkle:

) Du må ha/eller opprette en digital postkasse
2) Du må være over 15 år og være bosatt i Sauda  kommune

3) Gå til spørreskjemaet og meld deg på konkurransen

4) Du må åpne bekreftelsesbrevet fra Sauda kommune i din egen digitale postkasse

Trekning
Trekningen skjer på Kundetorget.  Vinnere vil bli kontaktet direkte. Vi trekker når vi har oppnådd et resultat på 36,9 % som har digital postkasse i Sauda kommune. Dette kan bli flotte julegaver hvis mange melder seg på.

- Slå naboen!
I dag har Sauda kommune 29,2% som har digital postkasse. Høyest i Rogaland er Randaberg med 41,8%.

Målet er å komme på topp i Rogaland.

Tre gode grunner
- Miljøet, mindre portoutgifter og sikker oppbevaring

Statlige etater er pålagt å sende post digitalt fra 2016.

Fant du det du lette etter?

Sauda kommune

Rådhusgata 32