Sommerferieavvikling på Sauda legesenter

Sommerferieperioden i år er fra uke 25 til og med uke 32. Bemanningen på legesenteret blir da redusert for at personalet får avvikle ferie.

Olivia Obtinario - Klikk for stort bilete

For at alle skal få helse hjelp i ferieperioden ber vi brukere av legesenteret å være oppmerksom på følgende:

•  Sørg for at du har nok medisiner for hele sommeren. Sjekk gjerne om det ligger stående resept på apoteket, eller om det er behov for fornyelse av resepten.
  • Følgende blir ikke prioritert i ferieperioden: reisevaksiner, pusteprøve, hørselprøve, førerkort, skriving av erklæring.
  • Dialogmøter kan, dersom det er behov, gjennomføres i ferieperioden men det må da bestilles innen uke 24.
  •  Regelmessig blodprøvekontroll må bestilles før uke 24. Vi ber pasienter som trenger blodprøve før behandling avtale time til blodprøvetaking så snart de får behandlingstime (undersøkelse og/eller operasjon).
Fant du det du lette etter? Hvis du ønsker et svar - vennligst legg igjen din epostadresse.

Sauda kommune

Rådhusgata 32