Sykkelarrangement i høstferien

Sykkeldag tirsdag 11.oktober
Syklande Sauda arrangerer sammen med Sauda Sykkelklubb sykkeldag tirsdag 11.oktober. Vi er der fra 12-14, men kom innom når det passer.
Det blir:
-Sykkelløype med ulike øvelser på grusbanen ved paviljongen
-Konkurranse i saktesykling
-Rebusløp med start og slutt ved paviljongen- ca. 2,5 km løype. Denne må dere sykle selv, så barn må enten ha med  foreldre eller være i stand til å sykle i trafikken på egenhånd. (Denne blir hengene resten av høstferien og kan sykles når man selv vil.
-Enkel servering med frukt og saft
-Premietrekning kl. 14.00 blant dagens deltagere.

Rebusløp høstferie
Sykkelrebusen (se over) henger ute fra tirsdag 11.oktober – søndag 16.oktober og kan sykles når det passer. Startpunkt er ved lekeplassen ved paviljongen. Løypa går en liten runde gjennom sentrum og Åbøbyen. På hver post er det et spørsmål man må svare på og hint om hvor man finner neste post. I tillegg er det en liten sykkelutfordring man kan prøve ut om man vil.
Svarskjema kan skrives ut HER (PDF, 411 kB) (eller hentes hos oss under sykkelarrangement tirsdag) eller du kan bare fylle inn kontaktinformasjon og svar på spørsmål på eget ark. Svarskjema leveres i postkassen ved brannstasjonen etter fullført løype (eller direkte til oss om dere gjennomfører denne under sykkelarrangement tirsdag).
Det blir premietrekning blant alle deltagere når uka er over.

Hintene fra post til post er i form av bilder, så for de som ikke er like lokalkjent finnes det ekstra hint til plassering av poster HER (PDF, 395 kB)