01.10.2018 starter vi med DDFL, digital dialog fastlege. Det er allerede 200 legekontor som bruker digital dialog.

Har du sett noe som kan starte en brann? En rømningsvei som er stengt? Noen som trenger litt ekstra hjelp med brannsikkerheten? Nå kan du være våre øyne og ører der vi ikke ser og hører!

Kommunestyret vedtok i går at det fra 20.06.19 etableres lokal vaktberedskap for Indre Ryfylke barnevern.

Mandag 24. juni åpner Sauda Ferie og Fritid turistinformasjonen i Folkets Hus.

Sprøyte

Alle kvinner født 1991 og senere får tilbud om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine) gjennom et to-årig vaksinasjonsprogram.

Det blir arrangert informasjonsmøte om fremtidige vegprosjekt på FV 46 og FV 520 på strekningen Sandeid - Sauda. Møtet blir på Vikedal bygdahus onsdag 26. juni kl. 18.00.

Vedtatt av Kommunestyret i sak 087/18 den 12.12.2018.

I dag var kampanjens siste dag og vi har trukket flere tilfeldige vinnere blant alle som deltok og som har registrert poeng!

Vi har lagt ut en av våre tidligere utleieboliger for salg. Boligen er en halvdel av en firemannsbolig i Åbøbyen.

Fylkesmannen i Rogaland arrangerte torsdag og fredag, 13. - 14. juni, beredskapssamling i Sauda.

Fant du det du lette etter?