To personer busatt i Sauda fikk søndag påvist covid-19 smitte.

Nyheten om at Saudahallen måtte halde sommarstengt har skapt eit stort engasjement.

Alle folkeregistrerte over 18 år i Sauda, som ikke har takket nei til vaksinen, skal nå ha fått innkalling.

Riksvåpen logo

Står du i manntallet?
Du må stå i manntallet hvis du skal stemme ved Stortingsvalget 2021.

Karmøy kommune kan ta imot personer til vaksinering, første dose, fra og med uke 30.

Ny kommuneplan for Sauda ble vedtatt 20.05.20. Etter vedtak av planen er det behov for mindre endringer og feilrettinger. I denne høringen gjelder saken hensynssone H910 og mindre justeringer i plankart og bestemmelser.

Sauda Vaksenopplæring startar opp med nytt semester og nye norskkurs mandag 16.08.21.

Stemmeavlukke med stemmesedler

Hvis du ikke har mulighet til å stemme innenfor forhåndsstemmeperioden 10. august til 10. september eller på valgdagen 13. september, kan du tidligstemme fra 1. juli til og med 9. august.

Basert på medisinske råd og anbefaling fra FHI, Den Norske Legeforening og kommuneoverlege i Sauda har Sauda legesenter bestemt at vaksinen Janssen ikke tilbys til brukere/pasienter av legesenteret.

I forbindelse med ombyggingen av Sauda Rådhus og utflyttingen av de ansatte, skal vi kvitte oss med en del inventar. Noe er som nytt, annet er godt brukt.