Saudadagane 2024: Ingenting og Onsdagsbandet

lørdag 25. mai 2024, 19.30 - 23.55

Informasjon

Rockebandet,Ingenting og coverbandet, Onsdagsbandet står klare på scenen laurdagskvelden.

Kjøper du billett til KomfortZone får du garantert sitteplass i eget telt, der det er tilgang på utvidet mat- og drikkemeny.

Begrenset antal.

Det legendariske rockebandet Ingenting ble startet på Austrått i Sandnes allerede i 1989. Bandet holder stadig koken, og det skjer svært mye spennende rundt dem.

Det er tydelige tegn på at en ny "Ingenting-bølge" er i ferd med å bygge seg opp blant yngre generasjoner, i tillegg til den allerede trofaste fanskaren gjennom snart 35 år. Publikum elsker dem! Mye takket være at de er et særdeles velspillende liveband som bare aldri gir seg.

Ingenting spiller for fulle hus gang på gang, og allsangen og festhumøret er 100% garantert. De leverer alltid klassikere som «Liden», «Hiv-positiv», «Gje faen i det» og «Salg i dag

Onsdagsbandet gir deg coverversjoner av hits, plukket fra øverste hylle blant tidenes mest populære artister og er kjent som ett av de beste liveband innen sin sjanger.

Onsdagsbandet har de siste 15 årene spilt på sommerens onsdagskonserter i Mandal som har utviklet seg til å bli et fenomen, og konsertene trekker folk fra flere steder i landet.


Bandet har et omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90 tallet frem til dagens listepop. Med eminente vokalister i front lager Onsdagsbandet alltid topp stemning! De senere årene har bandet også gjort "onsdagskonserter" flere dager i uka i flere byer bl. a Fjåge i Vågen i Stavanger, Sommer på Torvet i Kristiansand, Sommer i sentrum i Lyngdal, Sommerfest i Sandnes, Søgne Beachparty, Rosfjord Beachparty, Tall Ships Races, Bryggefest i Flekkefjord, Bakgårdsfest i Vennesla. I vinterhalvåret gjør bandet eventjobber mellom Oslo og Haugesund hver eneste helg.

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender